Video

För att ladda upp en video klicka på "Ladda upp bilaga" och leta upp videon på din hårddisk.

För att ladda upp en temporär bild som visas innan videon har laddats klicka på "Byt bild".

Under Preferences kan du sätta upp inställningar för video.

Inställningar som man kan använda är:

controls
Den här inställning tar fram kontrollerna på video och gör det möjligt att bland annat spela/pausa och sänka/höja volymen. Det är den ända inställningen som är med när man skapar en ny video.
Vill man inte att kontrollerna ska finnas med och störa så kan man ta bort den här inställningen för ett renare utseende på videon.

autoplay
Om man vill att videon ska spelas automatiskt när man öppnar sida så använder man den här inställningen. Men den fungerar bara om man också använder mute

mute
Om man vill ta bort ljudet på videon så använder man den här inställningen. Vill man att videon ska spelar automatiskt så måste man använda den här inställningen.

loop
Om man vill att video ska upprepas när det spelat klart så använder man den här inställningen.