Liststycke

Ett listtycke behöver en mall för att fungera. Men när mallar finns kan man på en sida välja att visa sidorna kopplade till mallen.

1. I liststycket väljer man först från vilka källor sidorna ska komma ifrån, och vilken vidsningsmall som ska användas per mall.
2. Sedan filtrerar man ut vilka kategorier som ska visas och hur många man ska visa.
3. Sist väljer man hur listan ska sorteras.

Sortering kan väljas utifrån namn, publiceringsdatum eller när sidan ska sluta visas. Välj stigande eller fallande.

Det går att sortera på fler begrepp. Denna kommer att sortera på namn i stigande ordning. om namnen är samma så sorteras fallande i tid publicerad.