Hantera svaren

Gå till WebPages menyn och välj Formulär:

Välj det Svar från det formulär du vill hantera:

Här kan du nu se alla svaren. Klicka på rubrikerna för att sortera på begreppet. Två klick ger omvänd sortering. Från början sorteras det enligt tiden då formuläret kom in, så första i listan kom in senast.

Om du vill göra ett utskick till alla som svarat så klicka på Hantera mail

Här kan du använda taggarna för att mejlet ska bli lite mera personligt. Tryck på Skicka test så går ett mejl i väg till dig som en förhandsgranskning.

Klicka på send för att skicka till markerade kontakter.

En dialogruta med hur många mejl som skickas kommer upp innan mejlen skickas.