Sidelement

En sida består av ett antal sidelement som finns med på alla sidor. Normalt är dessa huvud (header), sidodel (sidebar), innehåll (content) och fot (footer). Innehållet i dessa kan förstås variera per sida, men i t ex foten så brukar man lägga adress och telefonnummer som då kommer att vara gemensamt för alla sidor.

För att ändra i dessa så väljer man Webpages-menyn -> sajtinställningar gå till sajtdisposition och välj den del du vill hantera. Här väljer vi footer:

Rulla sedan ner till sajtdisposition och välj [ändra] vid footer:

Här ändrar du sedan precis som med sidor. Observera att det du gör här kommer att synas på alla sidor.

När du är klar så välj [Tillbaka] tills du är tillbaka på sajtinställningar, sedan [spara]